Всяка моя разходка започва или завършва на столичната ул. Шишман“,

...
Всяка моя разходка започва или завършва на столичната ул. Шишман“,
Коментари Харесай

5 от най-любимите ни instagrammable места на „Шишман“

Всяка моя разходка стартира или приключва на столичната ул. „ Шишман “, тъй като събира на едно място някои от най-любимите ми места, които с изключение на всичко друго можем да определим и като много instagrammable. Всички знаем, че София не е от най-фотогеничните градове, само че все пак постоянно съумявам да намеря някое кътче за фотография, с която да „ захраня “ инстаграм профила си.

Започвам маршрута си от, където, до момента в който очаквам да ми подготвят хот-дог (да, пробвам се да вляза във форма за лятото, само че явно не ми се получава), се прехласвам по графитите в градината. Големи, цветни и в композиция с тухлени стени няма по какъв начин да се пропуснат за най-малко един кадър.



След това се насочвам към най-любимото ми място –, онази уютна къща в сърцето на града, където постоянно си поръчвам най-вкусните яйца на очи. А когато към този момент съм хапнала, обичам да се любувам на чаша вино в градината, когато е пролетно и слънчево. И когато не съм с другари, вадя книга от чантата си, с цел да се насладя на нейната компания.



И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР