Всяка книга ти дава възможност да преживееш по различен начин

...
Всяка книга ти дава възможност да преживееш по различен начин
Коментари Харесай

Виктория Бешлийска: Сърцето е синоним на душата


Всяка книга ти дава опция да преживееш по друг метод себе си, да дадеш отговори на разнообразни свои въпроси и да стигнеш по-навътре в сърцето на това, което си.

Снимка: Евгений Милов


Тя го прави. Усеща верния миг и избира да му се довери.
В епизод 29 на цифровата поредност „ Жените на България “ ви срещаме с една от най-четените и обичани български писателки Виктория Бешлийска. Сигурно доста от вас я обичат поради дебютния й разказ „ Глина “, а напълно неотдавна от щемпел излезе и новата й книга „ Сърце “.



„ Сърцето е синоним на душата, смелостта и издръжливостта. “

Когато човек е сензитивен, той може да бъде отворен за знаците, които получава по пътя си. Такава е и тя – нашата обичана Виктория – със сетива и осъзнатост към света. Тя написа, само че с думите си може да трансформира ориси, което е удовлетворяващо, само че и припомня за огромната отговорност, каквато индивидът на словото има.



„ Когато пишеш, не го правиш заради персоналния креативен подтик. Ти си към този момент част от ориста на хората, до които думите ще стигнат “, споделя писателката.

Много от читателите, които й пишат персонално, споделят, че книгата й „ Глина “ им е помогнала да минат през сложен интервал в живота , че им е дала вяра и религия за по-добро, че е обърнала погледа им към нещо, за което не са имали страст и схващане.

Снимка: Евгений Милов


Ако сте пропуснали епизод 29 в „ Жените на България “ с присъединяване на Виктория Бешлийска, можете да го гледате ето тук:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР