Всяка жена търси перфектния мъж за себе си. Това е

...
Всяка жена търси перфектния мъж за себе си. Това е
Коментари Харесай

Кои зодии стават за добри съпрузи?

Всяка жена търси съвършения мъж за себе си. Това е напълно обикновено и надали има човек, който да няма предпочитание да бъде с половинка, която да е най-хубавия избор за тях. От зодиакална позиция има някои зодии, в които мъжкото съсловие има по-добри предпоставки за съпрузи. Отново приказваме генерално - няма по какъв начин да познаваме всеки един човек настрана. Това са зодии, които са по-близко до дома и са по-грижовно настроени към своите половинки. Вижте кои са те: 

1) Овен
 Колко тъкмо ви цени половинката Колко тъкмо ви цени половинката
Всеки човек показва възприятията и страстите си по друг метод. Някои залагат на думите, а други избират да работят без празни при...

Овните са инати и може да имате проблеми когато мненията ви се разминават, само че те са измежду най-отдадените и лоялни хора на света. Влюбеният мъж Овен ще направи и невъзможното, с цел да направи брачната половинка си щастлива. Те ще ви вършат изненади, ще ви носят цветя и ще ви глезят. Единствено ще желаят да ги обичате и подкрепяте. Овенът е доста предан, само че е доста раним и това е нещо, с което би трябвало да внимавате. 

2) Близнаци

Мъжете от зодия Близнаци са хора, които ще се погрижат за това дамите им да са на седмото небе. Те ще градят и влагат съществено във връзката, което е повече от прелестно. Ще бъдат благи и обгрижващи, само че от време на време могат да отидат прекомерно надалеч в желанието си да ви споделят кое е най-хубавото за вас. Имайте поради. Извън тази линия, мъжете Близнаци са съвършените съпрузи. 

3) Стрелец
 Как да намерим най-подходящия човек за себе си Как да намерим най-подходящия човек за себе си
Във ведическата нумерология един от най-важните критерии за благополучен фамилен живот е съвместимостта съгласно броя на душите (броя на прераж...

Въпреки, че му се носи популярност на приключенец и свободолюбива натура, Стрелецът няма самообладание да се задоми и да обожава единствено една жена. Ако би трябвало да сме почтени, Стрелците биха създали всичко за нея, даже компромис със своите вярвания. Това, от което Стрелците може да имат потребност е повече внимание и отдаденост. Те не са от тези, които ще желаят да влязат в скучната рутина на фамилния живот. Ще ви изкарват от зоната ви на комфорт непрекъснато с пътувания и разнообразни интензивности. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР