Всяка жена се нуждае от пространство за себе си. А

...
Всяка жена се нуждае от пространство за себе си. А
Коментари Харесай

8 тайни, които ние, jenite, пазим от мъжете

Всяка жена се нуждае от пространство за себе си. А и е хубаво да има малко тайнственост към всяка дама, тъй като това я прави по-интересна за мъжете. По-добре е вашият мъж да не знае безусловно всичко за вас- да вземем за пример навиците ви в банята или детайлности за някогашните ви любовници. Има някои неща, които множеството от нас, jenite, пазят в загадка. Ето кои са те:

1. Фактът, че имаме окосмяване по лицето

Съжаляваме, скъпи мъже, само че ние не се разсънваме в този тип. Правим си мъчителни и дълги процедури, с цел да се отървем от окосмяването по лицето и да изглеждаме необикновено.

2. Доставяме си наслаждение сами, тъкмо както и вие

Не единствено мъжете имат полови потребности. Жените също мастурбират, макар че не приказват за това. Повечето дами избират да не споделят детайлности към това деяние.

3. Сексът не беше добър

Не желаеме да засягаме егото ви, само че не постоянно получаваме това, от което се нуждаем, в леглото. Голяма част от дамите даже лъжат, че е било хубаво, когато в действителност не им е харесало.

4. Колко тежим

Теглото е може би най-строго защитаваната загадка, която имат дамите. Дори някои дами, омъжени за брачна половинка си от десетилетия, не му споделят какъв брой тежат.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР