Всяка жена поне веднъж решава да мина на диета. Представя

...
Всяка жена поне веднъж решава да мина на диета. Представя
Коментари Харесай

5 трика с които да свалите 5 килограма без диети

Всяка жена най-малко един път взема решение да мина на диета. Представя си и мечтае за съвършено тяло. Гладуването е доста рисково и не постоянно дава стремежи резултат. Съществуват няколко съществени правила при хранене, годни както за дами, по този начин и за мъже. Приложете ги и за напълно малко време ще усетите по какъв начин килограмите се стопяват.

1. Препоръчително е да се вечеря към 18.00 и 19.00 часа. Всяко хранене по-късно, няма да даде стремежи резултат за тялото. Късното хранене оставя непреработена храната в стомаха. По този метод най-бързо се натрупват мазнини по тялото.

2. Хранете се  малки порции – в никакъв случай не пълнете чинията! Хранете се доста постепенно. Диетолози поучават да се храним постепенно, тъй че организма да разбере по кое време сте утолен и да ви алармира да спрете. Доказано е също, че когато яденето се сипва в дребна паница се основава зрителната имама, че сме си сипали доста и в последна сметка ще изядете по-малко.

3. Ограничете до най-малко приема на масло, майонеза и сол. Само за месец, без да гладувате ще се отървете с два кг.

4. Не се хранете сред обособените хранения. Ще си създадете заблудата, че сте яли малко, само че в действителност ще поемете доста повече храна от нормално.

5. Приемайте храни с ниски количества мазнини. Поне два пъти в седмицата не се хранете с месо. Вместо това хапвайте постно приготвено ядене с зеленчуци. И запомнете – повече придвижване през почивните дни! Разхождайте се измежду природата или се запишете на курс по танци. ”

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР