Всяка жена иска да е красива и забележителна. Най-често за

...
Всяка жена иска да е красива и забележителна. Най-често за
Коментари Харесай

5 връхни дрехи, които издават провинциалистката СНИМКИ 

Всяка жена желае да е красива и забележителна. Най-често за постигането на този резултат дамите употребяват облеклата. В устрема си да наподобяват добре дамите обаче позволяват и съществени неточности.

Преди време от jenata.blitz.bg споделиха кои са петте рокли, които са с щемпел „ Провинциалистка “ , а паралелно с това разкриха девет фешън неточности, които трансформират дамите в зле изглеждащи селянки . Оказа се, че има и четири палта, за които дамите с ниско самочувствие да не помнят .

Сега времето на открито е много чалнато – заран би трябвало да излезем с някаква връхна дреха, а следобяд може да се пържим от горещина и да се чудим по какъв начин да се разголим, с цел да не умрем от горещина.

Именно поради това от jenata.blitz.bg ще поговорят за връхните облекла, за които дамите би трябвало да не помнят, в случай че не желаят да се трансфорат в зле изглеждащи провинциалистки.



Кои са петте безвкусни връхни облекла, за които дамите би трябвало да не помнят и на какво е добре да заложат ще научите на jenata.blitz.bg, където ще видите и куп фотоси
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР