Всяка жена, а и много мъже, които държат на външния

...
Всяка жена, а и много мъже, които държат на външния
Коментари Харесай

Безценно! Древна Руска Рецепта Кара Космите По Тялото И Лицето Да Се Изпарят Като С Магия!

Всяка жена, а и доста мъже, които държат на външния си тип, знаят какъв брой време може да отнеме епилацията или ежедневното бръснене. Косъмчетата по лицето на дамата са изключително противен изящен проблем. Рецептата може да се ползва еднообразно сполучливо за унищожаване на космите и от лицето, и от тялото.

Ето и самата рецепта и процедурата по приготвянето й:

Съберете една шепа черупки от орехи (не зелените обелки), изсушете ги добре и ги изгорете. Получената пепел залейте с толкоз вода, че да се получи консистенцията на крем или паста.

Оставете сместа да престои в продължение на 12 часа, след което напоете памуче в сместа и с потупване нанесете върху частите на тялото, от които желаете да премахнете косъмчетата. Необходимо е процедурата да се повтаря няколко пъти дневно (поне 3 пъти), до момента в който видите резултатите.

По-ефикасно е да държите сместа до 30 минути дневно като компрес. след което да изплакнете добре. Космите ще стартират да порастват по-бавно и по-­малко, последователно ще изтънеят и ще се разредят, до момента в който най-после напълно изчезнат.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР