Всяка голяма стрийминг музикална услуга увеличава броя на наличните подкасти,

...
Всяка голяма стрийминг музикална услуга увеличава броя на наличните подкасти,
Коментари Харесай

Spotify пуска нови функции и подобрения за подкастите: ето кои са те

Всяка огромна стрийминг музикална услуга усилва броя на наличните подкасти, което допуска, че от ден на ден и повече хора намират подкастите за забавни и си коства да ги слушат постоянно. Така услугата Spotify разгласи няколко функционалности, свързани с подкастите, които се чака да създадат процеса на слушане на това наличие още по-приятен и комфортен.

Тези функционалности към този момент са налични както за притежателите на безплатните, по този начин и за премиум-акаунтите по целия свят, макар че евентуално ще отнеме няколко дни, преди всички да ги видят.

Какво да чакаме като усъвършенствания и функционалност?

На първо място, Spotify прибавя към подкастите автоматизирано генерирани и синхронизирани с часа транскрипти. Това ще разреши на потребителите да четат текста дружно с епизода, което може да бъде потребно, да вземем за пример, ако слушате наличие на различен език. Освен това, при слушане на подкаст в Spotify, потребителите към този момент ще могат да превъртат надолу в Now Playing View, с цел да намерят транскрипта и по-късно да кликнат върху него, с цел да видят клипа в пълноекранен режим.

Не всички епизоди на подкасти ще бъдат налични с този дубликат при стартирането, само че компанията споделя, че през идващите седмици ще пусне функционалността в милиони епизоди. Американската компания дава обещание да усъвършенства в допълнение тази функционалност, в това число и прибавянето към транскриптите на мултимедийни материали.

Spotify разгласи, че мобилните консуматори по целия свят към този момент могат да намерят цялостен лист с подкасти посредством приплъзване надолу в Now Playing View. Така по-лесно ще изберат какво да слушат, тъй като ще имат повече информация за всеки епизод.

И най-после, съществува и нов раздел About на страниците за подкаст-шоу, където потребителите на Spotify могат да намерят описания, изображения и рекомендации от основателите на епизодите. Потребителите на услугата ще могат да получават и рекомендации за други излъчвания в раздела More Like This.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР