Всяка година Кралското конно шоу в Уиндзор привлича десетки хиляди

...
Всяка година Кралското конно шоу в Уиндзор привлича десетки хиляди
Коментари Харесай

Остроумен отговор на покойната кралица, когато я бъркат с „изгубена стара скъпа“ на огромно спортно събитие

Всяка година Кралското конно шоу в Уиндзор притегля десетки хиляди гости и приживе починалата кралица Елизабет беше съвсем постоянно един от тях.

Кралицата е била добре известна като приключена ездачка, която съгласно сведенията е почнала да язди едвам на тригодишна възраст и не е пропуснала шанса да посети конното шоу, което се организира толкоз покрай замъка Уиндзор.

Въпреки това, една година, малко комплициране означаваше, че нейният достъп до шоуто беше отхвърлен от охранител, който явно одобри ролята си доста съществено. Инцидентът се случва през далечната 1991 година, когато починалата кралица е на 65 години и ѝ е отхвърлен достъп до шоуто от въодушевения член на личния състав по една елементарна причина: той въобще не я разпознава.

Според Hello! пазачът й сподели: " Съжалявам, обич, не можеш да влезеш без стикер. " Въпреки това кралицата, която беше добре известна със своето иронично и подценено възприятие за комизъм, отговори, като сподели: „ Мисля, че в случай че ревизирате, ще ми бъде позв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР