Всяка една раздяла е тежка, никой не беше подготвен. Не

...
Всяка една раздяла е тежка, никой не беше подготвен. Не
Коментари Харесай

Колежка на Ласкин бясна: Някои хора се опитват да си чешат остроумието на гърба на смъртта му

Всяка една разлъка е тежка, никой не беше квалифициран. Не се умира на такива години. Това разгласи в предаването „ Тази събота ” по bTV актрисата Силвия Лулчева във връзка гибелта на Иван Ласкин, който умря преди седмица на Богоявление, написа Блиц.

``
реклама
 
В последните години тя и фамилията ѝ прекарвали лятото на Бяло море дружно с Ласкин и Александра Сърчаджиева. „ Както щерка ми доста мъчително означи, тази маса скоро ще остане доста празна “, сподели Лулчева.

По думите й още по-болезнено е, че някои хора се пробват „ да си чешат остроумието ” на гърба на гибелта.
 
„ Седмицата стартира с тежка диагноза – светът се разсъни с температура минус един Иван “, сподели актрисата, която беше близка със фамилията на Ласкин.
 
„ Да сведем глави, да се смирим, да извиним. И да благодарим на вселената, че въпреки всичко ние е дала опция да си поддържаме връзка, да се смеем, да бъде занимателно. Той можеше и знаеше по какъв начин “, прикани прочувствено звездата от „ Столичани допълнително “.
 
Силвия Лулчева репетира две нови пиеси в „ Сатиричния спектакъл ”.
 
„ АКТриса - „ акт “ значи „ деяние “, един артист би трябвало да работи. Той би трябвало да работи, това е дюкян, който не трябва да се затваря. И машината постоянно би трябвало да бъде доста добре смазана от някакъв нов план, нещо, което тревожи мисълта ти, нещо, което те ревизира “, разяснява още актрисата.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР