Всяка една майка знае колко трудно и психически, и физически

...
Всяка една майка знае колко трудно и психически, и физически
Коментари Харесай

Кога Дженифър Лопес се е чувствала несигурна в тялото си

Всяка една майка знае какъв брой мъчно и душевен, и физически е човек да се върне към формата си преди раждането. Изисква се доста труд, ограничения и безкрайна отдаденост.
 Дженифър Лопес и Бен Афлек след интимния миг на артиста с Дженифър Гарнър
Джей Ло и Бен Афлек след интимния миг на артиста с Дженифър Гарнър

Има ли проблем сред съпрузите

Оказва се, че дори Дженифър Лопес, която е известна със страхотната си форма, е минала през сложен стадий след раждането на близнаците си. 

По време на Daytime Beauty Awards изпълнителката се качи на сцената, с цел да връчи премия на Трейси Андерсън за заслуги в региона на фитнеса. Докато бе на сцената 54-годишната Лопес използва възможността, с цел да изкаже благодарността си на треньорката.

споделя, че точно Андерсън е съумяла да я стимулира да се усеща добре в тялото си след раждането на Максимилиан и Ем през 2008 година от някогашния си Марк Антъни.

Актрисата признава, че в последно време постоянно се замисля за предишното и всичко, през което е минала, пише E! Online. И си спомня по какъв начин точно Трейси Андерсън е била до нея през всеки един стадий от измененията, през които тялото ѝ е прекосявало. 
 Дженифър Лопес с нови секси фотоси по долни дрехи
На 54 Дженифър Лопес изкушава по секси долни дрехи

Изпълнителката знае по какъв начин да разтупти сърцата

" Обадих й се в миг, когато се усещах несигурна и неуверена, чудейки се дали в миналото ще се върна към предходното си положение - както вършат множеството майки след раждането. " Дженифър Лопес добавя, че треньорката ѝ е помогнала да се усеща по-силна и уверена от преди. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР