Всяка двойка има своите любими секс пози, но това не

...
Всяка двойка има своите любими секс пози, но това не
Коментари Харесай

Секс поза пеперуда

Всяка двойка има своите обичани секс пози, само че това не значи, че не може да разнообрази половия си живот с някое ново попълнение. Опитайте секс позата пеперуда и се радвайте на чувствата, които тя ще ви донесе.

Искате да разнообразите класическата и обичана мисионерска поза? В подобен случай наложително изпробвайте секс позата пеперуда. Всъщност тази поза е сходна на мисионерската, единствено с някои промени в позициите на телата на сътрудниците.
Какво съставлява секс позата пеперуда?
Самата секс поза пеперуда има няколко разновидността. В първия мъжът е на колене, до момента в който дамата лежи по тил на леглото. Краката ѝ са върху неговите плещи. Във втория вид краката на дамата са стъпили на пода, а в третия – мъжът леко придържа глезените на партньорката си в профил към своето тяло.

Всичко, за което би трябвало да помислите, в случай че желаете да опитате секс позата пеперуда, е подобаващото място. Важна е вярната височина, тъй че двамата сътрудници да са на едно равнище. На всички би трябвало да е комфортно, с цел да се насладят само и единствено на приятните чувства.

Защо да опитате секс позата пеперуда? Стимулиране на клитора
Секс позата пеперуда е една от най-хубавите пози за стимулиране на клитора. Тя влияе върху клиторната жлеза, което в допълнение усилва удоволствието. Едновременното стимулиране на вагината и клитора може да докара до страховит разбъркан оргазъм – коя жена би отказала?

 Добави изложение
Стимулиране и на други ерогенни зони
Още едно особено място от женската анатомия е мощно подтиквано благодарение на секс позата пеперуда. Това е G-точката. Тази поза е в действителност подобаваща за дами, които обичат по-дълбоката вътрешна стимулация.


Засилва интимността
Секс позата пеперуда ви разрешава да поддържате зрителен контакт със своя сътрудник, което в допълнение подтиква възприятието на фамилиарност сред двама ви. Тази секс поза е чудесна за двойки, които в действителност желаят да се свържат един с различен и да се насладят на момента.

Като подготовка
За мъжа секс позата пеперуда изисква известно количество сила, а практикуването ѝ постоянно несъмнено може да се съпостави с подготовка. Повече мускули и повече устойчивост за мъжа. При дамата имаме доста по-малко придвижване, ето за какво за нея е по-скоро релаксиращо наслаждение.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР