Всяка дама е различна. Имаме различни височина, коса, очи, интереси,

...
Всяка дама е различна. Имаме различни височина, коса, очи, интереси,
Коментари Харесай

Дамски рокли според фигурата

 Всяка дама е друга. Имаме разнообразни височина, коса, очи, ползи, темперамент и, несъмнено, фигура. В този материал ще насочим вниманието ви към най-подходящите дамски рокли съгласно структурата на вашето тяло. Моделът, който не стои добре на някой различен, може да е идеалното фешън решение за вашата фигура, нали? Не забравяйте още, че измежду множеството  можете да откриете същински съкровища!

Пясъчен часовник

Рокля с А контур и застъпен дизайн ще подчертава върху талията ви, без да придава спомагателен размер на други елементи от тялото. Можете да изберете модел без ръкави, както и подобен с дълги ръкави, в случай че казусът е по-официален.

Крушовидна фигура

Роклята без презрамки е най-хубавото решение за вас. По този метод вниманието на близките ще бъде към раменете и бюста. Разкроените  също са сполучлив избор, защото ще прикрият по-широките ханш или бедра.

Права фигура

В този случай би трябвало освен да се облечете по този начин, че да впечатлите, само че и да създадете илюзията за повече извивки. Препоръчваме ви модел в два цвята, които се събират на линията на талията. Комбинацията от ярка пола и елегантна блуза в мрачен цвят също е вид.

Petite

Така наречената фигура petite е най-хубавият другар на по-ниските дами. Тя е толкоз известна, че някои от топ марките вършат обособени petite линии с облекла. За petite фигурите ще свършат чудесна работа дамски рокли вид молив в композиция с обувки с висок ток.  Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация?, гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | | Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще! ИЗПРАТИ НОВИНА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР