Всичко започва, това е безспорно необходимо отстраняване, доколкото говорим за

...
Всичко започва, това е безспорно необходимо отстраняване, доколкото говорим за
Коментари Харесай

Никола Минчев: Не знам защо Кирип Петков реши да откаже имунитета си точно сега

Всичко стартира, това е несъмнено належащо премахване, доколкото приказваме за човек, който в никакъв случай не е бил приспособен за поста, на който е назначен. Съдебната промяна, с цел да даде дълготрайни резултати, би трябвало да минем през доста тежки промени, включващи и Конституцията, и законовата рамка. Това е, както я дефинира Христо Иванов: " добра вест на трупчета ". Това съобщи в изявление за " Панорама " Никола Минчев от ПП-ДБ.

" Премахването на фигурата на основен прокурор от Конституцията е в границите на компетенциите на Велико национално заседание ", добави той и уточни, че въпросът със Следствието след президентското несъгласие остава отворен.

" Кирил Петков беше декларирал, че непринудено ще даде имунитета си, съобщи, че ще го направи в края на работата на краткотрайната комисия, която създадохме. Не съм разговрял с него за съответните аргументи за какво е избрал този миг. Той и преди е заявявал, че не се тормози от проблема с следствието на поданството му отпреди 2 години ", разяснява още Никола Минчев.

" Не желаеме цялата власт за себе си ", безапелационен бе той и акцентира, че " компромис " не е неприятна дума, само че не би трябвало да се равнява на рушене на морални правила.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР