Всичко забранено“ на Мария, която излезе преди 3 дни, се

...
Всичко забранено“ на Мария, която излезе преди 3 дни, се
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Хит на Мария превзе световните дискотеки

Всичко неразрешено “ на Мария, която излезе преди 3 дни, се радва на голям интерес и към този момент е неоспорим шлагер в нощните заведения, а меломаните са, меко казано, луди по нея. Певицата на „ Пайнер “ за повторно избра да работи с Кристиян Талев – Криско , защото е изключително удовлетворена от резултатите, които първият им план „ Червеният картон “ пожъна, а точно – участва в плейлиститите на топ 50 от най-хубавите международни нощни заведения , научи HotArena .

Доказателство за това е видео, което демонстрира по какъв начин в един от най-елитните нощни клубове в Дубай – Bizaaar, Мария и „ Червеният картон “ вършат възторг . В клипа, както ще видите по-долу, след старта на песента на нашенката, се демонстрира личният състав на заведението, който носи инкрустирани с диаманти бутилки шампанско в ръце и стартира да обикаля. Гостите на дискотекта очевидно се кефят на българската съвременна ария и танцуват, а DJ-ят поздравява с музикалния декор нашата страна, след което поздравът се изписва и на видео стената.

Това е огромно самопризнание за Мария и нейната работа с Криско, защото в Bizaaar се пускат модерни стилове музика, които не включват ориенталски ритми или поп фолк. Показва също, че певицата е на прав път с решението си самоуверено да опитва с жанровете и че изцяло дават отговор на международните стандарти за шлагер.

В новата й ария от Талев „ Всичко неразрешено “ тя се хвърля в още по-дълбоки води – вкарала е рап и даже рапирането доминира в по-голямата част от парчето, в сравнение с пеенето. Мария потвърди, че и хип-хоп музиката не може да й се опре, а че е на Ти с R’n’B стила, от Дубай й го признаха черно на бяло .

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР