Всичко върви според плана, всичко се финансира правилно, казал президентът

...
Всичко върви според плана, всичко се финансира правилно, казал президентът
Коментари Харесай

Финансирането на световното по футбол е правилно, каза Путин

" Всичко върви съгласно проекта, всичко се финансира вярно ", споделил президентът на Русия Владимир Путин на президента на ФИФА Джани Инфантино по тематиката за подготовката на международното състезание по футбол. Двамата участваха в гала на стадион " Лужники " в Москва, с която беше сложено началото на обиколката на купата из страната.

Трофеят, който ще бъде връчен на спечелилия от международното, ще измине 26 000 км по време на 123-дневното си пътешестване из страната хазаин.

Русия се приготвя интензивно за международното идващото лято, като понесе рецензии за забавянето в построяването на някои от стадионите. В страната има остро неодобрение против харчовете в подготовката на шампионата.

 Финансирането на международното по футбол е вярно, сподели Путин
© Reuters

" На хората в Русия споделям - насладете се и празнувайте обиколката на купата, а по-късно и международното състезание. А на хората по света споделям - елате в Русия, насладете се на Русия и празнувайте със международното състезание ", съобщи Инфантино.

" Започваме обиколката, с цел да подготвим целия свят за събитието идната година, когато на този стадион 3 милиарда души по света ще видят по какъв начин купата ще бъде връчена на идващия международен първенец ", добави президентът на ФИФА.

Русия вкара облекчения при издаването на визи за задграничните футболни ентусиасти, които се чака да дойдат в страната.

" Лужники " е един от 12-те стадиона в 11 града, където ще се играят мачовете.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР