Всичко в живота се придържа към някаква логика. Всяко действие

...
Всичко в живота се придържа към някаква логика. Всяко действие
Коментари Харесай

Перфектната връзка: Ето защо чувствата също се нуждаят от трениране

Всичко в живота се придържа към някаква логичност. Всяко деяние води до съответното разследване. Ако желаеме да отслабнем, би трябвало да спрем сладките неща. Ако се стремим към нарастване на заплатата, е нужно да усъвършенстваме уменията си. Търсим нови преживявания? Планираме почивка до някое екзотично място.

Какво вършим тогава, когато желаеме връзката ни да доближи равнището на съвършенството, пита Мениджър Нюз? Често стоим със скръстени ръце и чакаме това да се случи от единствено себе си. Подобно държание обаче е неверно. Стига да имаме съответните умения и да сме задоволително решителни, бихме могли да станем още по-любящи и благи. Да, можете да заздравите тялото си, по този начин и възприятията си.

Ето какво можете да извършите.

Припомнете си най-щастливите моменти

С течение на времето човек става все по-малко гальовен и деликатен по отношение на другия, все по-малко податлив на схващане и амнистия.  А това са страсти, които се срещат в обилие при започване на връзката. Затова е време да ги върнете на напред във времето! Опитайте се да си спомните по какъв начин стартира всичко – тези щастливи мемоари, които ще ви оказват помощ да видите своя сътрудник по този начин, както в дните, в които се влюбихте в него.

Не забравяйте да изразявате на глас копнежите си

Колкото по-дълго сме в една връзка, толкоз по-склонни сме да чакаме от колегата ни да знае всичко за нас, да предусеща и най-неясните ни копнежи и стремежи. Затова постоянно считаме, че потребностите ни би трябвало да бъдат задоволени, още преди да сме ги изразили. И когато това не се случи, упрекваме половинката си в апатия. Тези проблеми обаче могат да бъдат избегнати доста елементарно, просто като показваме авансово това, от което се нуждаем.

Не питайте „ Как мина денят ти? “

Всеки път, когато задаваме този отегчителен въпрос, ще получим еднообразно отегчителен отговор. „ Добре, а твоят? “. Подобен разговор не спомага за доближаването на двама души. Напротив – може да скапе връзката и да я вкара в релсите на рутината. Опитайте се да зададете различен въпрос на половинката си в края на деня. Например: „ Случи ли се нещо забавно по време на работа? “, „ Някоя обстановка съумя ли да те разсмее? “, „ Прочете ли новините през днешния ден? Имаше ли нещо, което притегли вниманието ти? “. Ще се изненадате от това какъв брой по-жив и съкровен ще бъде диалогът освен това състояние.

Превърнете се в специалисти във връзка с един на различен

Какво в действителност знаете за усетите, желанията и заниманията на обичания човек? Сигурни сте какво тъкмо го/я кара да бъде щастлив/а? Не се колебайте да задавате въпроси. Следете реакциите на половинката си по време на разнообразни събития и обстановки. Цялото това познание ще ви бъде належащо, с цел да го/я извършите щастлив/а.

Прочетете целия текст в Мениджър Нюз.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР