Всичко в 49-ото Народно събрание вървеше в два плана –

...
Всичко в 49-ото Народно събрание вървеше в два плана –
Коментари Харесай

Нинова с атака по управляващите: За три месеца ни върнахте три години назад

Всичко в 49-ото Народно заседание вървеше в два проекта – един забележим и за пред света, и един прикрит – същинският. Това съобщи ръководителят на Парламентарната група на " за България " в декларация от трибуната на Народното събрание.

Тя означи, че през днешния ден завършва първата сесия на 49-ото Народно заседание.

„ Видимият – декларация за смяна, непоклатимост и за положителното на България. Скритият – замяна, неустойчивост и в множеството пъти в ущърб за българския народен интерес. Хора, които се кълняха, че ще си отрежат ръцете, в случай че се съберат с политическия си конкурент – едноръките джентълмени, партиите на взаимното отричане, стигнаха до здрава прегръдка. Лодката против " Росенец " дебаркира в прегръдката на Движение за права и свободи. Борбата за изчегъртване на ГЕРБ, и от ареста на Бойко Борисов, стигна до неговата политическа реабилитация и отбягване от наказателна отговорност, с помощта на неговите " изчегъртвачи " – „ Продължаваме промяната – Демократична България “, разяснява Нинова.

„ Тръгнахме с плаващи болшинства и стигнахте до трайна и постоянна коалиция – ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ-ДПС. Видяхме безусловно контролируеми и нечестни членове на Висшия правосъден съвет, които могат да си сменят мнението два пъти за 24 часа. Постигнахте отстраняването на един основен прокурор, избор на нов, няколко висящи разногласието, избавяне на Бойко Борисов от „ Барселонагейт “, а на Кирил Петков - от наказателно гонене на нарушение на Конституцията “, сподели още Нинова.

Овладяхте Българската национална банка с политически назначения, стигнахте до цялостно отричане на опозицията и никакво ценене на законите и разпоредбите. По време на гледането на бюджета тази нощ от ГЕРБ дадоха отмора, тъй като трябваше да се договорят за едно предопределение с ПП-ДБ. Част от сговора е било – ще ви подкрепим бюджета, в случай че ни назначите индивида, сподели водачът на.

Според нея бюджетът на страната е пленник на битката за власт, постове и пари.

Нинова счита, че през измененията в Конституцията ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи желаят да закрепят властта си.

По думите ѝ всичко това беше облечено в евроатлантическа завеса, която ни отдалечава всеки ден от европейските полезности, а болшинството в Народното събрание не съставлява болшинството в обществото.

За три месеца ни върнахте три години обратно, а желаете през смяната в Конституцията да закрепите ръководството си за 30 напред, съобщи водачът на.

Според нея е можело да бъде друго, като има национално отговорно държавно управление, което да бъде непартийно с стратегия от 10 точки и с поддръжка от всички.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР