„Всичко свързано с представители на организираната престъпност ми се вижда

...
„Всичко свързано с представители на организираната престъпност ми се вижда
Коментари Харесай

Цветанов: Всичко покрай организираната престъпност ми се вижда достоверно

„ Всичко обвързвано с представители на проведената престъпност ми се вижда достоверно”, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и някогашен министър на вътрешните работи Цветан Цветанов пред bTV.

Той направи този коментар във връзка изказванията на проверяващия публицист Катя Илиева, която е работила и седем години в ГДБОП, че „ Килърите” готвят нови убийства и бягство от пандиза.

„ Трябва да се ревизира всяка една информация. Когато един човек желае да показа информация и то единствено с избран човек като министъра на вътрешните работи, естествено, че би трябвало да я приемеш”, безапелационен е Цветанов, визирайки среща с осведомител, който е оказал помощ за разкриването на „ Наглите”.

След убийството на предприемача Петър Христов стана ясно, че точно той е свързал Цветанов с този осведомител.

„ Единственото терзание, което Христов е изразявал пред мен е вероятно от това, което се направи по „ Наглите”, разяснява Цветанов.

Той добави, че не знае нищо повече по случая, нито дали Христов е бил заплашван.

По-рано през днешния ден Българска социалистическа партия желаеха чуване на премиера Бойко Борисов във връзка зачестилите престъпни прояви в страната. Те желаеха и оставката на Цветан Цветанов.

„ За огромно страдание би трябвало да се питаме за какво една система, която беше оценена от европейската институция и имаше утвърждението на обществото, през 2013 година, когато пристигнаха Българска социалистическа партия на власт – системата рухна”, напомни Цветанов.

„ Боли ме за всичко това, което се случи в системата на Министерство на вътрешните работи след 2013 г.”, разяснява още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР