Всичко стана за секунди. Касиерката, която е с 30-годишен стаж,

...
Всичко стана за секунди. Касиерката, която е с 30-годишен стаж,
Коментари Харесай

Да живее културата! Рецидивист с вкус обра Историческия музе...

Всичко стана за секунди. Касиерката, която е с 30-годишен стаж, е уплашена. За толкоз години не й се е случвало сходно нещо. Така новият шеф на Историческия музей в Пловдив Стоян Иванов разяснява пред " Марица " кражбата на 2 бона, станала във вторник. 

По думите му апашът бил хванат бързо, защото го снимали охранителните камери. Веднага откакто щипнал парите, той тръгнал към родния си град Русе. Стана ясно, че апашът е с усет и отношение към културата - посягал най-вече на културни институции като музеи, опери и театри. Последно блъснал операта в Русе. 

" Имало е пийнал мъж с него. Искали да им се направи кафе, за което щели да заплатят. Пияният разсеял колежката, а през това време другият взел парите. Хубавото е, че е хванат ", сподели Иванов и уточни, че крадецът ще би трябвало да възвърне парите, в противоположен случай ще влезе в пандиза. Директорът на Историческия музей в Пловдив сподели, че фотографията на задържания рецидивист ще бъде разпратена из културните институции в страната, с цел да имат едно мислено и да са предизвестени. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР