Всичко случващо се днес трябва да се приема като божествен

...
Всичко случващо се днес трябва да се приема като божествен
Коментари Харесай

Всичко случващо се днес трябва да се приема като божествен урок, който трябва да се научи

Всичко протичащо се през днешния ден би трябвало да се приема като възвишен урок, който би трябвало да се научи.

Днес Луната подписва хармонични аспекти с Меркурий и Венера. Повишават се комуникативността любознателността и склонността към разбори на обстановките. Денят е добър за внедряване в живота на нови проекти и за каузи, които изискват бързо усещане и приемане на решения. Аспектите основават щастлива прочувствена конфигурация, разрешават да се усети насладата от любовните и интимни връзки. Отлично ще разбирате и чувствате събеседника си. Денят е удобен за обич и за занимания свързани с всички типове изкуство. Благоприятно време за любовни срещи и сърдечни мероприятия в домакински кръг.

Луната е в символ Стрелец до 07:02ч на 21 август.

Когато Луната минава през този огнен знак настройката е идеалистична и с философска устременост. Социалния и публичния живот се засилват. Сега елементарно се усвоява всякаква информация. Добре е освен да се получават нови познания, само че и да се предават познания и опит на другите. Засилва се склонността да се търси правдивост и да се държи на правото. Да не се демонстрират несъразмерен оптимизъм и горделивост. Засилва се стремежът към самопризнание, предпочитание да се блесне пред другите със познания, умения. Ограниченията се понасят мъчно. Подхожда за закупуване на парфюми с аромати от източния пазар, ванилия, карамфил, амбра, също и наситени плодово-цветни аромати.
Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Не би трябвало да се ядат ябълки, може да провокират разстройство на стомаха. Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

8 лунен ден продължава от 14:20ч на 18 август до 15:20ч на 19 август.

Огнената буря владее интервала. Огънят освен е знак на деня, само че носи и възстановителен резултат. Сега стартира да се обновява всяка клетка на организма. Не се предлага интензивност. Стремете се единствено към положителното. Всички замислени по-рано инициативи получават безусловно нова форма.

Характерни за този лунен ден са прочувствената неустойчивост, както и безпричинна смяна в настроението. Това положение се дължи на обстоятелството, че става преструктуриране на индивида - старите ментални модели се заместват с нови или се трансформират в по-съвършени.

Нежелателно е да сте гневни и нервни в осмия лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Недопускайте у вас да се появят отрицателни страсти. Необходимо е да запазите успокоение и да приемате всичко с известна доза подигравка. Не се съпротивлявайте на измененията, тъй като може да зародят прекомерно съществени затруднения както в душевен, по този начин и във физически проект. Всичко, което пристигна до вас би трябвало да се приема като възвишен урок, който обезателно е нужно да се научи.

При увеселителни мероприятия и радостни компании може да възникне прочувствено напрежение. Пълното усамотение също не се приветства. Добре е да се прекара денят в стеснен кръг от близки, другари, хора със сходни разбирания. Тук надали ще срещнете провокации.
9 лунен ден от 15:20ч на 19 август до 16:17ч на 20 август.

Счита се за първия сериозен ден от лунния цикъл. Опасен ден носещ самозаблуди, измами. Нежелателно е всяко напрежение. Важно е да контролирате страстите и при ненормалност да анализирате кое е довело до това, само че аргументите би трябвало да търсите вътре в себе си.

Ако вътрешното положение се наруши, налага се малко време да се прекара в резонансна конюнктура: след пребиваването измежду доста хора, да останете в тясно другарство или усамотение.
На нивото на тялото денят е обвързван с гърдите. Не е добър симптом, в случай че ви болят гърдите, ребрата. Междуребрената невралгия е знак за прочувствена ненормалност.

Добре е целия ден да се въздържате от полови връзки.

Не е уместно за подстрижка също през целия ден.

Днес планетата Юпитер прави тригон с планетата Нептун.

В митологията Юпитер (Зевс) и Нептун (Посейдон) са двама братя, които постоянно са били в сговор между тях и са помагали на другите. Юпитер е представител на висшия креативен разсъдък, висшия господ на небето, а Нептун - висшия господ на водата.

Според духовния Учител Беинса Дуно водата съставлява Божествената обич, а Нептун е чиновник и представител на тази Божествена обич. Под мощната естетика на висшия креативен разсъдък (Юпитер) и висшата креативна обич (Нептун) се раждат най-гениалните създатели на изящните изкуства. Раждат се хора с способности, гении, които ще имат богат нравствен живот, тъй като ще живеят на едно по-високо ниво, в света на възвишените хрумвания. Раждат се също по този начин най-големите ясновидци, медиуми, телепати, духовни реформатори, изключителни музиканти, художници, поети.

Такива деца се раждат сега на планетата в дните към този аспект - от 10 до 28 август. Децата нашата вяра за по-добро бъдеще.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР