Всичко се повтаря като в кошмарен сън. Защо ли?Няма да

...
Всичко се повтаря като в кошмарен сън. Защо ли?Няма да
Коментари Харесай

В УКРАЙНА РУСКИТЕ СЕ БИЯТ С ВЪЗКРЕСЕНИТЕ „ВЛАСОВЦИ“. КОЙ ГИ ВЪЗКРЕСИ, ДОЛАРОВИ МАЙКОПРОДАВЦИ?!

Всичко се повтаря като в призрачен сън. Защо ли?

Няма да влизам в детайлности, с цел да не сънувате кошмари. Военните специалисти познават добре другите тактики, в това число напълно новите, само че за жалост в тази обстановка избират да мълчат. Затова през днешния ден чувате единствено гласовете на лица, които нямат никаква подготвеност по въпросите на войната. Така се спуска мъглата във вашите мозъци.

За да разсеем мъглата.

България първа афишира война на Съюз на съветските социалистически републики по време на ВСВ! Защо българските държавници и политици от тогавашното Народно заседание изумително наподобяват на днешните типове си отговорете сами. Днешните са захласнати от същата полуда и по тази причина неизбежно ще платят цена. Исторически правилно е, че и Съюз на съветските социалистически републики също ни афишира война, само че такава в никакъв случай не е имало на територията на България! Като окупационна войска у нас влиза Трети украински фронт без никаква военна опозиция от страна на българската войска. От самото влизане на Червената войска има относително малко потърпевши цивилни, само че всички причинители, разбирайте солдати, са разстреляни на мига за наставление пред очите на други български жители. Това е всичко, което се е случило във етапа на войната, като изключим обстоятелството, че ние се включваме в продължението на страната на руснаците и под тяхно командване.

Кой прави военно закононарушение против дами, деца и възрастни хора в България?

Естествено, че това го вършат Съединени американски щати и Англия с постоянните бомбордировки на няколко български града, в това число столицата. В тези градове няма нито един български боец, а единствено цивилно население и този факт се е знаел от англо-саксонците. Тяхната цел е била тотална война за унищожаването и изчистването на България от картата на света в едно с цялата нация! Това желание е било спряно след персоналното покровителство на Сталин, а не тъй като те са решили да спрат просто ей по този начин. След насъбрани големи купчини с мъртви тела на възрастни хора, дами и деца. И съвсем разрушени градове.

Това е цялата истина казана в резюме, само че тези обстоятелства не пречат на днешните доларови майкопродавци да издигат десетки монументи с които да овековечат палачите ни и в това време да упорстват да разрушат паметниците на руските бойци, поради наличието на които България беше подмината от цялостно изтриване. От тоталната война на новите нацисти, облечени небрежно като освободители единствено за последните 11 месеца от войната. През другото време подкрепяха Хитлер и до през днешния ден го поддържат!

И последно по тематиката.

Когато нацистите се изтегляха от Украйна по времето на ВСВ, те имаха тактика. В Молдова да вземем за пример оставяха особено подготвени от Секретен сътрудник локални фрагменти /нацисти/, които бяха облечени с съветски униформи. Тяхната задача беше да се вършат на руснаци, до момента в който правят геноцид, грабежи, садистични практики и малтретиране на локалното население. Целта им беше  да оставят трайно усещане на локалните поданици, че това е дело на съветските солдати и да отприщят омразата към тях. Тези стотици диверсионни групи от локални нацисти станаха съществена цел на Червената войска, само че борбата с тях се оказа по-трудна от тази с Хитлер. Войната против тези специфични батальони от нацисти облечени в съветски униформи продължи и след края на ВСВ и чак след 7 години беше завършила изцяло. Тези гадове са познати като „Власовци“ и всеки молдованин знае за тях!!!

Днес в Украйна съветските се бият с възкресените „власовци“! Кой ги възкреси?

Последствията от тази борба виждате пред очите си, както са виждали тези неща и молдованите. На вас оставям да помислите за какво борбите сред две големи армии /руската и украинската/ се води вътре в градовете, а не с фронтови дейности? Заслужава си да помислите също дали изобщо има действителна война сред две национални армии, тъй като в случай че имаше такава жертвите щяха да бъдат в хиляди дневно, а не хиляди на месец. Кой с кого се бие тогава? Вие знаете ли? Очите ви виждат ли украинската против съветската войска?

Това, което аз зная като офицер е, че при война националните армии на страните не стоят в градовете и не се крият зад жителите. И не унищожават личните си градове.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР