Всичко, което се случва в спалнята, си остава там! Трябва

...
Всичко, което се случва в спалнята, си остава там! Трябва
Коментари Харесай

6 грешки, които жените правят в леглото

Всичко, което се случва в спалнята, си остава там! Трябва обаче от време на време да приказваме за това, с цел да бъдем по-добрата версия на себе си и да осъзнаем къде бъркаме и какво можем да създадем по-добре, тъй че да сме щастливи с колегата си.
Ето кои са 6-те най-големи неточности, които дамите вършат в леглото:
 6 неща, с които дамите ОТКАЗВАТ мъжете от брак 6 неща, с които дамите ОТКАЗВАТ мъжете от брак
Всички ние имаме другарски двойки, които са дружно от години, само че нито са сгодени, нито подхващат крачката да сключат брак. Причините...
1. Симулират – всяка дама се тормози, че в случай че някой път не доближи до „ заветния край “, ще разочарова колегата си. Обаче в случай че сътрудникът ѝ е добре осведомен с женското тяло, ще знае, че стигането до благополучен край за дамите не всеки път е допустимо и в това няма нищо неприятно. А когато една жена симулира всякога, сътрудникът ѝ си мисли, че прави всичко както би трябвало, а в последна сметка прави тъкмо противоположното и не получава съответна „ противоположна връзка “ за това кое работи и кое не. Така че, дами – спрете! И бъдете себе си във всеки миг, даже и под завивките.
2. Карат го прекомерно постепенно – множеството дами в действителност обичат нещата под завивките да се случват постепенно. Да има предварителна игра, да се насладят сътрудниците един на различен и всички тези неща, които идват преди същинския секс. Някои дами обаче прекаляват и не усещат по кое време е достигнал пикът на възбуденост при колегата им и от време на време той отминава, оставяйки го не чак толкоз задоволен най-после.
3. Непрекъснато приказват – е, има дами, които си мислят, че когато приказват карат колегата си да се усеща по-сигурен в това, което прави. Обаче мъжете не мислят по този начин, те добре знаят по кое време се оправят добре и по кое време не, без да са нужни вербални директиви и прекомерно доста приказки. Оставете се на един от дребното моменти, в които приказките са непотребни.
4. Пасивни са – няма мъж, който да си пада по това дамата до него да е пасивна и той да прави цялата работа. Много дами обичат да бъдат глезени, само че постоянно не помнят, че и би трябвало да поглезят индивида до себе си в подмяна. Сексът е взаимно наслаждение и постоянно има потребност от две основни настоящи лица, с цел да е паметен.
 7 неща, за които мъжете се тормозят в спалнята 7 неща, за които мъжете се тормозят в спалнята
Всички си мислим, че дамите са тези, които непрестанно мислят за фигурата си, за това по какъв начин се оправят и какво си мисли мъжът до тях....
5. Правят едно и също – на едно и също място, едновременно и по един и същи метод. Това може да побърка... от досада... всеки мъж. Има дами, които не излизат от границите на спалнята, не пробват нищо ново и в никакъв случай не изненадват половинката си с нещо ексцентрично за тях. Ако желаят да поправят грешката си, би трябвало да сменят ситуацията, метода или да зарадват половинката си с красиво долни дрехи. Каквото и да е – ще подейства освежаващо на връзката им.
6. Винаги чакат колегата си – чакат го да предприеме нещо, само че в никакъв случай не са основателите. Всеки мъж обича от време-на време дамата до него да поема самодейността и го съблазни, тъй че той да се почувства мечтан и да усети, че дамата до него също има предпочитание за прекарвания под завивките.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР