Всичко, което е разпоредил Банов, го има като документи в

...
Всичко, което е разпоредил Банов, го има като документи в
Коментари Харесай

Йончева: Имаме документи за корупцията на Банов

Всичко, което е разпоредил Банов, го има като документи в прокуратурата. Тя не е поискала да стартира досъдебно произвеждане. Не единствено записът е значим. Важни са документите, които удостоверяват стореното от Банов. Това е корупция. Това не е ”моделът Банов ”, това е ”моделът Борисов ”. Те го прикриват. Това съобщи пред bTV Елена Йончева.
Получих копие на запис от собствен източник. Прокуратурата се интересува кой е направил записа, а не какво споделя господин Банов. Той споделя на строителя по какъв начин да направи, че да не заплати 700 000 лева, изясни депутатката.

11 милиарда е корупцията всяка година. Това е цялата корупция, освен от еврофондовете, сподели Йончева и цитира отчети на европейски институции.

Тя разяснява и днешния пленум на Българска социалистическа партия и дали Станишев ще влезе в листата за евродепутати: Станишев получи най-вече номинации за евродепутат - 65%. Той е един от най-успешните български политици. Той е капитал за България. Няма по какъв начин да сме съперници, ние сме дружно. В левицата не се спускат описи за евродепутати, като в други партии. Има спор, от време на време изострен, само че има спор.

Направих 7 документални кино лентата за ТВ7, излъчени. Купена е техника. Така Йончева изясни по какъв начин е похарчила парите от КТБ. Смятам, че съм задоволителна почтена и откровена, за какво нещо би трябвало да ме убива, добави тя.

Тя разяснява и обвиняванията за закупени жилища от сътрудници в Българска социалистическа партия: Г-н Зарков и господин Жаблянов са придобили своите парцели преди да влязат в политиката. Две дами упрекнати за рушвет от 70 000 евро са разнасяни една година по съдилищата, а Цветанов напусна Народното събрание след " апартаментгейт ", с цел да стане по-силен, щял да бъде Цветанов плюс, уточни още Йончева.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР