„Всичко има начало, но има и край. Може да не

...
„Всичко има начало, но има и край. Може да не
Коментари Харесай

Край с брака на Емилия! Ето какво обяви Башур във Фейсбук


„ Всичко има начало, само че има и край. Може да не е мечтан,но е край!” това написа Башур в профила си в обществената мрежа. Малко по-късно брачният партньор на Емилия промени профилната фотография, на която бяха двамата с жена му, а на нейно място постави хубав, само че навяващ самотност зимен пейзаж. Прави усещане, че досега Емилия не е реагирала на поста, нито на фотографията на мъжа си, което не е особено за нея. До скоро двамата не спираха да си разменят сърчица и благи думи пред очите на всички свои почитатели. Според осведомени истината е, че връзките посред им са се пропукали. Жорж Башур е бил този, който е взел финалното решение.

Последният пост засвидетелстващ любовта му към Емилия датира от 7 февруари, когато е разгласил новото парче на певицата и е написал „ Гордея се с теб”. Какво се е случило в границите на тези няколко дни, можем единствено да гадаем. Но вероятността, това да е следващата разпаднала се фамилна двойка е голяма.

Разбира се, ние не одобряваме на 100% казаното от източниците за чиста монета. Напълно допустимо е Башур да има поради нещо напълно друго, по тази причина ще следим развиването на връзките сред двамата и ще ви осведомяваме в допълнение. Засега публикуваме скрийншотове от страницата на Жорж Башур, който несъмнено тормози многочислените почитатели на Емилия.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР