Всичко бе като в приказка за Спартак до 93-тата минута

...
Всичко бе като в приказка за Спартак до 93-тата минута
Коментари Харесай

Господ не погледна Спартак, но шоуто трябва да продължи

Всичко бе като в приказка за Спартак до 93-тата минута на мача със Славия. Пълен стадион, неповторима хореография на почитателите на „ соколите “, празник на трибуните и тотално себерездаване от подопечните на Васил Петров на терена. И всичко вървеше към един допустим за старта на акцията резултат за домакините.

Падна обаче този запустял автогол и лиши заслужената точка на " соколите ". Казвам заслужена, предвид на цялостното показване на двата тима. Защото отборът на Славия може и да е имал повече точни удари, които апропо блестящият Иван Дичевски отрази, но никога не може да се каже, че е надиграл Спартак.

Спартаклии пък като за първи мач в елита след 13 години, играха с готовност и хъс, и се бореха за всяка педя терен. Да, откъм качество има доста да се желае, както от трайния надзор върху топката, по този начин и от основаване на повече обстановки за гол в офанзива.

Но въпреки всичко приказваме за първи дуел и за едно огромно завръщане в групата на майсторите. Да не забравяме също, че се гради и нов тим на Спартак и в другите мачове ще влязат още нови реализатори. Така че с времето Спартак би трябвало да се усъвършенства и да израства от мач на мач, с цел да успее да се интегрира към огромното футболно семейство.

И за край. Господ не погледна Спартак против „ белите “, само че както е споделил безсмъртният Фреди Меркюри шоуто би трябвало да продължи. Да продължи освен откъм шоу на почитателите, само че и откъм шоу на „ соколите “ - с футбол, с победи, с точки.   

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР