Всички знаем за силната връзка между близнаците, но тези три

...
Всички знаем за силната връзка между близнаците, но тези три
Коментари Харесай

Тризначки в САЩ забременяха почти едновременно

Всички знаем за мощната връзка сред близнаците, само че тези три сестри от Калифорния са минали на идващото равнище – Джина, Нина и Виктория забременяват съвсем по едно и също време и чакат своите бебета сред юли и ноември тази година.

За Нина това ще е първо дете, за Виктория – второ, а за Джина – трето!

„ Забременях последна от трите и когато на Великден оповестих новината, сестрите ми започнаха да плачат. Бяхме на седмото небе от благополучие, а майка ми сподели „ Не мога да допускам, в действителност ли? “ – споделя 35-годишната Джина пред списание „ “.

Преди няколко години Джина претърпява импровизиран аборт и със брачна половинка й приключват опитите за трето дете. Така че новината за бременността й в действителност е вдъхновяваща и показателна за мощната връзка на всякакво равнище сред близнаците.

Снимка: Tina Rawlings

Първа забременява Виктория, като фамилията научава радостната новина в края на ноември. Месец по-късно, към Коледа, Нина оповестява, че също е бременна. За нея това ще е първо дете, като със брачна половинка си чакат тази новина повече от година.

Двете бременни сестри стартират да окуражават Джина да не се отхвърля от желанието си за трето дете.

„ Третата ми бременност е голяма благословия. В началото бях доста нервна и не смеех да кажа на никого. След като всички пренатални проби минаха сполучливо, към този момент се отпуснах и зарадвах “ – споделя Джина пред „ Пийпъл “.

Очаква се Виктория да роди след броени дни, сестра й Нина – на 28 август, а Джина – на 25 ноември.

Трите сестри като деца Снимка: Tina Rawlings

„ Очаквам с неспокойствие трите да излизаме на разходки дружно с количките. Свикнали сме да споделяме всичко, а в този момент и това – напряко е сюрреалистично “ – споделя страстите си Джина.

За сходен случай в Съединени американски щати през април можете да прочетете в LadyZone.bg:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР