Всички знаем историята за библейския потоп, който е унищожил целия,

...
Всички знаем историята за библейския потоп, който е унищожил целия,
Коментари Харесай

Това Няма Аналог! Откриха Стена В Ледовете На Недостъпен Връх! Разбиха Я! Това, Което Видяха Ги Накара Да Паднат На Колене! Ето Видео!

Всички знаем историята за библейския потоп, който е унищожил целия, или съвсем целия живот на планетата преди хиляди години! Единствените оживели били Ной, фамилията му и по двойка от всички скотски типове в природата натоварени на великански античен танкер, прочут като Ноевия Ковчег.

Размерите на ноевия ковчег разказани в Стария завет са повече от впечатляващи! Ако написаното в Библията е правилно, то дървеният транспортен съд би бил огромен колкото съвременен самолетоносач. Официалната просвета твърди, че Ноевият ковчег е мит!

Това, което откриха в недрата на връх Арарат в турция накара учени и археолози да млъкнат!



Още преди 10 години е записана голяма неестествена конструкция, която е безусловно вкопана във високите елементи на Арарат.

Алтернативни медии настояват, че през април, 2010 група китайски археолози са съумели да обхванат в това, което в началото са мислели, че е античен пещерен храм, вкопан в планината.

Оказало се, че бъркат, и те буквало са попаднали в Ноевия ковчег!



Гигантската дървена конструкция е заровена под пълен пласт вулканична пръст и лед.

Според откриватели е допустимо големият транспортен съд да е дебаркирал на остров, който след спадането на водите да се е трансформирал в настоящия връх Арарат.

Липсата на О2 е консервирала дървото! Виждат се дори дъските, на които преди хиляди години са стояли подредени избавените животни.



Китайското държавно управление пазеше откритието в загадка до през днешния ден, когато изтече изумителният запис от експедицията!

Оповестяването на откритието би послужило като първото твърдо доказателство, че библията е основана на същински обстоятелства и събития!

ТОВА Е НАИСТИНА НЕВЕРОЯТНО, НАДНИКНЕТЕ В НОЕВИЯ КОВЧЕГ! НИКОЙ НЕ Е СТЪПВАЛ ТАМ ЦЯЛА ЕПОХА!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР