Всички знаем историята на кучето Хачико, превърнало се в символ

...
Всички знаем историята на кучето Хачико, превърнало се в символ
Коментари Харесай

Кучето, което три месеца чака починалия си стопанин

Всички знаем историята на кучето Хачико, трансформирало се в знак на същинската лоялност , която четириногото може да изпитва към своя собственик. Това може да е най-популярната сходна история, само че сигурно не е единствената.

В китайския град, от който потегли болестта с COVID-19, се случи доста през последните месеци. Но откакто пандемията затихна, историята за едно правилно куче обиколи света.

В пика на болестта през февруари дребното четириного идва в болничното заведение Wuhan Taikang дружно с възрастния си притежател , който явно не е имало на кого да го остави.
 Снимка 481050

Състоянието на мъжа бързо се утежнява и губи борбата с ковид. Кучето му обаче не знае, че в никакъв случай повече няма да го види и не напуща фоайето на болничното заведение, очаквайки още веднъж да се събере със стопанина си.

Служителите на лечебното заведение, както и на супермаркета в него, вършат многократни опити да изведат животното, само че то се връща все на едно и също място. Така те вземат решение да се грижат за него и го кръщават Xiaobao - малко богатство , написа New York Post.
 Кучетата и по какъв начин ни оказват помощ да бъдем по-здрави и по-щастливи
Кучетата ни вършат по-здрави и по-щастливи

Някои от доста изгоди на това да имаме домакински любим

Преди седмици кучето въпреки всичко се озовава в подслон и в този момент търси новия си грижлив собственик. А огромното му сърце сигурно може да накара всеки да се влюби в него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР