Всички знаем, че правилното хранене е едно от най-важните неща

...
Всички знаем, че правилното хранене е едно от най-важните неща
Коментари Харесай

Учени изброиха 6-те храни, удължаващи живота

Всички знаем, че вярното хранене е едно от най-важните неща за здравословен живот. Добрата и потребна храна се отразява освен на килограмите ни, само че също по този начин и на цялостното ни здраве, написа wojournals. Много научни проучвания на региони с огромна централизация на дълголетници демонстрират, че постоянно това се дължи точно на положителната диета.

Вижте какво да ядете, с цел да доживеете до 100 годишна възраст:

Орехи

Орехите са цялостни с доста значими микроелементи, които подхранват тялото и мозъка. В тях се съдържат доста потребни мазнини. Яжте най-малко една четвърт чаша дневно, с цел да набавяте на тялото си нужните минерали.

Лимони

Лимоните са една от най-хубавите храни, в случай че имате нуджа от витамин C. Те оказват помощ против растежа на ракови кафези, както и други болести.

Броколи

Броколите са превъзходен източник на витамин К, който оказва помощ за здрави кости и поддържа имунната ни система.

Боб

Бобът е източник на здравословен зеленчуков протеин, който пък е най-лесният метод да изградим тялото си. Бобът има фибри, които ни оказват помощ да храносмиламе.

Черен шоколад

Не яжте млечен шоколад с лешници. Яжте чист черен шоколад, за който се оказва, че е изключително потребен и съдържа киселини, от които постоянно имаме дефицит.

Домати

Различните типове домати са болезни за битката против раковите кафези. Освен това те ни доставят нужни добавки, които обогатяват кръвта ни. Полезно е да се употребяват най-малко 1 кг домати седмично.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР