Всички знаем, че лятото е време не само за почивка,

...
Всички знаем, че лятото е време не само за почивка,
Коментари Харесай

5G мрежата на А1 ще е безплатна цяло лято за всички абонати с 5G смартфон

Всички знаем, че лятото е време освен за отмора, само че и за нови завършения и дестинации. Междувременно, обаче, никой не би отказал да погледа филм в HD или да поиграе в мрежа с другари – у дома или на някой от родните курорти. Именно поради това и A1 прави налична своята 5G ULTRA мрежа за безусловно всички свои клиенти, които имат 5G смарт телефон.
Петото потомство мобилни мрежи към този момент са част от нашето всекидневие. Може би първото, което усещат потребителите, е скоростта на 5G, която може да доближи 10 пъти по-високи скорости от 4G при събаряне на информация. Това е изключително значимо при VR и AR мултимедийни преживявания, само че също и при стрийминг на видео с високо качество и при игра в мрежа.
От опциите на 5G ULTRA мрежата на А1 ще могат да се възползват всички сегашни и нови клиенти, които имат контракт за мобилна услуга с телекома и 5G смарт телефон. От юни до края на септември те автоматизирано ще получат достъп до 5G ULTRA. 5G смарт телефонът може да се трансформира елементарно в модем за връзка със служебния преносим компютър в непредвидена обстановка – а по време на отпуската такива не липсват. Имаме добра вест: новата лятна промоция на А1 ще важи и за всички бизнес клиенти, които имат абонамент.

Ако към момента нямате 5G смарт телефон, с който да се възползвате от мрежата от ново потомство, А1 предлага богата гама от налични устройства, които стартират на цени от 16,99 лева на месец с абонаментен проект Unlimited Ultra. Пример за това е Samsung Galaxy A33 5G - най-новият модел от междинен клас с мощен 8-ядрен процесор, 6 GB оперативна памет и 128 GB място за предпазване на мемоари. Телекомът предлага и по-високия клас 5G смарт телефон на Samsung - Galaxy A53 5G, който впечатлява с 6,5-инчов екран, 120 Hz периодичност на освежаване и 64-мегапикселова камера и може да бъде закупен на цена 23,99 лева на месец.

А за тези, които желаят да запаметят всеки един миг от своето синьо лято, Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G идва при тях с цели 108 MP съществена камера и 16 MP предна камера, в комплект с безжични слушалки ttec SoundBeat+ на цена от 23,99 лева на месец с проект Unlimited Ultra.

От А1 потребителите могат да закупят и настоящия модел на Apple - iPhone 13, който идва в пет разнообразни цвята със 128 GB, 256 GB и 512 GB пространство за предпазване на мултимедия. iPhone 13 впечатлява с стилен дизайн, 6,1-инчов Super Retina XDR екран, 12 MP двойна задна камера и процесор A15 Bionic, без аналог на пазара.

Всеки клиент ще може да се възползва от опциите му и да споделя с лекост всеки един прекрасен летен миг за 63,99 лева на месец с проект Unlimited Ultra.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР