Всички заедно – институции и партии, трябва да търсят най-доброто

...
Всички заедно – институции и партии, трябва да търсят най-доброто
Коментари Харесай

Радев: Институции и партии трябва да търсят най-доброто решение за изборите

„ Всички дружно – институции и партии, би трябвало да търсят най-хубавото решение в полза на българите, на запазването на тяхното здраве, на гарантирането на правото на избор и доверието в изборния развой, тъй че да имаме като краен резултат естествена изборна интензивност и един законно определен парламент “.
Това съобщи президентът Румен Радев, съобщи кореспондент на БГНЕС.
 Държавният глава стартира съвещания с извънпарламентарни партии Държавният глава стартира съвещания с извънпарламентарни партии
На 9 януари, събота, на „ Дондуков “ 2 президентът Румен Радев стартира срещи с извънпарламентарни политически партии. Срещите...
Държавният глава проведа първата от поредност съвещания с партии отвън Народното събрание, чиято цел е разискването на дата на идващите парламентарни избори, както и безвредното им осъществяване в изискванията на зараза. Първи през днешния ден в диалозите участваха от партия „ чийто ръководител е известния ефирен водещ Слави Трифонов.
„ Ние считаме, че както е по закон, вие би трябвало да посочите изборите на коя дата да са. Искрено се надяваме да се съобразите, както с мнението на останалите, по този начин и с вашето чувство, тъй като отговорността е ваша. Няма по какъв начин да се трансферира отговорността на някой различен. Искрено се надяваме да не се повлияете, ясно е, че ръководещите са употребяват всевъзможни способи за въздействия върху вас. Надяваме се, че ще вземете решение, потребно за всички български жители, а не за една политическа партия, без значение коя е тя “, означи от своя страна Тошко Йорданов, зам.-председател на „ ИТН “.
„ Изключително значимо е тези избори да бъдат проведени по този начин, че страховете на хората, които те имат в себе си от тази болест, да не попречат на изборната интензивност “, добави го сътрудника му Филип Станев, съгласно който точно изборната интензивност ще бъде основна за преборването на купения и корпоративния избор.
Ако ние имаме изобщо някаква паника, тя е, че в този момент изборите ще бъдат правени от ръководещите, от политическа партия ГЕРБ. Това, по нашето непретенциозно мнение, слага една известна сянка на подозрение за това до каква степен идните избори ще бъдат почтени “, счита още той.
 Президентът ще се срещне с управлението на ЦИК Президентът ще се срещне с управлението на ЦИК
Държавният глава Румен Радев продължава поредицата от съвещания по отношение на организацията и провеждането на идния парламентаре...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР