Всички вярвахме, че можеда я загубим.Семейството на Мадона се сплоти,

...
Всички вярвахме, че можеда я загубим.Семейството на Мадона се сплоти,
Коментари Харесай

Daily Mail: “Може да я загубим” - семейството на Мадона е разтревожено за певицата

" Всички вярвахме, че можеда я загубим ".Семейството на Мадона се " сплоти ", откакто 64-годишната изпълнителка бе откарана в интензивното поделение с бактериална зараза. Близките йзаявиха, че се тормозят, че тя " ще сложи кариерата и славата пред здравето си до деня на гибелта си ".

Миналата неделя, мениджърският екип на Мадона организира спешна среща, употребявайки платформата " Zoom ", заради загрижеността, че тя може да не преживее бактериалната зараза, заради която бе настанена в интензивното поделение, съгласно информация от член на фамилията, пишатот DailyMail.

64-годишната Мадона беше открита в безсъзнание в Ню Йорк в събота и незабавно откарана в интензивното поделение, където съгласно известията,е била интубирана през нощта.

В сряда нейният управител Гай Осеари разгласи, че тя страда от " сериозна бактериална зараза " и се нуждае от време за възобновяване, по тази причина отсрочва турнето си, което трябваше да стартира във Ванкувър на 15 юли.

Роднина на певицата показа пред DailyMail, че са претърпели няколко травматични дни, като били несигурни дали тя ще се оправи.

Според член на фамилията, шокиращият колапс е бил предизвестие за Мадона, че би трябвало да спре за миг, защото тя има вяра, че е „ неуязвима “ и се е пренатоварвала извънредно доста, с цел да се приготви за турнето.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР