Всички видове превозни средства, регистрирани в Република Украйна, които осъществяват

...
Всички видове превозни средства, регистрирани в Република Украйна, които осъществяват
Коментари Харесай

Украинските превозни средства с хуманитарна цел се освобождават от пътни такси у нас

Всички типове транспортни средства, регистрирани в Република Украйна, които реализират филантропични задачи или транспортират бежанци от Украйна, се освобождават от пътни такси - електронна винетка и тол, при прилагане на републиканската пътна мрежа в България. Това реши Министерският съвет.

Решението на държавното управление добавя ограниченията, които страната взема за подкрепяне на Украйна по отношение на изключителната военна конюнктура и задълбочаващата се филантропична рецесия. Така се обезпечават своевременни дейности, гарантиращи сигурността и оказването на филантропична и здравна помощ.

От възнаграждение на винетна такса и тол такса, без значение от своята категория и механически характерности, се освобождават пътните транспортни средства на Украйна, както следва:

- всички пътни транспортни средства, без значение от своята категория и механически характерности, които употребяват платената пътна инфраструктура на територията на Република България, за реализиране на филантропична помощ;

- всички пътни транспортни средства, без значение от своята категория и механически характерности, съставляващи конвои, предопределени за оказване на филантропична или здравна помощ.

Срокът, в който ще работи...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР