Всички те са от банката кадри на президента Радев и

...
Всички те са от банката кадри на президента Радев и
Коментари Харесай

Новите центуриони: Москва и масони надничат зад политическия проект на Радев. Кога, кой и защо?

Всички те са от банката фрагменти на президента Радев и имат съответни функции в основаването на нова партия, която в един миг да опустоши от сцената ГЕРБ и „ Продължаваме промяната-Демократична България “.

 

Летящ отряд от няколко месеца кръстосва страната и работи по приобщаването на кметове – най-вече от редиците или с поддръжката на ГЕРБ, да се включат в зараждащата се партия. Основни мотори са президентските съветници Пламен Узунов и Николай Копринков. Това настояват нашите източници.

Това са новите политически центуриони, нямащи самообладание час по-скоро да оглавят институциите и посредством тях – страната.

 

За плана се приказва и написа в медиите не занапред. Информациите към този момент са коментирани само като клюки.

 

Новият миг е, че все по-често в избрани кръгове се приказва за горещата поддръжка за плана на пловдивския предприемач и почетен консул на Русия Георги Гергов. Това значи поддръжка и от съветската посланичка Елеонора Митрофанова. Означава и поддръжка от членуващите в масонската ложа „ Слънце Ориент “, основател на която е Гергов и в която членуват емблематични фигури от политически и бизнес кръгове, плюс известни магистрати. Част от тях са заемали и заемат високи длъжности в страната, само че са и забърквани в редица кавги, някои от които корупционни.

 

За партиен водач се спряга името на Атанас Пеканов, досегашен длъжностен заместител министър-председател по ръководство на европейските средства. Това не е оригиналност, тъй като е известно, че Пеканов е измежду настоящите любимци на Румен Радев.

 

Големи упоритости и апетити към плана проявявал и Слави Василев, дежурният Матросов на амбразурата за всичко, обвързвано с Румен Радев. Той обаче бил възприеман само като медийно острие и нищо повече, настояват нашите източници.

 

Това ще е партия от вида на украинската „ Партия на районите “, известна с проруската си идеология и позиции. Тя от години се застъпва за ползите на Москва и за тесни връзки с Русия. Путин разчитал на нея да обезпечат топло посрещане на съветските войски, нахлули вероломно в Украйна. Останал измамен, тъй като единствено дни след съветската експанзия партията се трансформира в една от най-мразените от украинците.

 

Подобен бил замисълът за реализирането на задаващата се политическа групировка.

Запознати настояват, че към този момент било обезпечено обилно финансиране за огромния план.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР