Всички танцуват по малката бъбрива Шехерезада Христо, заяви в кулоарите

...
Всички танцуват по малката бъбрива Шехерезада Христо, заяви в кулоарите
Коментари Харесай

Всички танцуват по малката бъбрива Шехерезада Христо: Пеевски

" Всички танцуват по дребната бъбрива Шехерезада Христо ", съобщи в коридорите на Народното събрание Делян Пеевски.

" Всички танцуват по дребната бъбрива Шехерезада Христо. Номинациите е доста ясно по какъв начин да се издигат, постоянно са се издигали, има си комисии в Народното събрание. Този памфлет, който мунмурандум , както го нарекоха, е просто написан от Христо Иванов.

Другите му се подведоха на това нещо, изложиха се, видяха, че всичко е да се глътне страната. Просто моят другар Христо обърна страната на един огромен тв приемник, реши да го глътне и се задави ", сподели съпредседателят на Движение за права и свободи.

" 9 месеца това държавно управление го има с помощта на Движение за права и свободи, тъй като го поддържаме. Никой не е направил повече от нас, с цел да го има. Човекът, който желае да тласне към избори и това цели е моят другар Христо. Защото той живее с комплекси, извънредно огромни.

Не му се случи да прати военачалник Атанасов в пенсия в Конституционен съд и фантазията му беше да ги сплоти тези две партии и най-сетне да бъде водач, тъй като той живее с комплекс, че водачът на тяхното обединяване е Кирил Петков. А когато имаш огромни комплекси искаш да си имаш нова партийка. Затова се нуждаеш от избори. Човекът, който тласка сътрудници, да бъда явен България към избори - индивидът се споделя Христо Иванов ", съобщи Делян Пеевски.

" Видяхте: за едно съм удовлетворен, имаме прогрес от през вчерашния ден, призна си за основния прокурор на неговия, наблягам антикорупционен фонд, което е негово дете и рожба, с който се рекетират хора, има единствено изборни изявления в него. Всичко се поръчва от Христо Иванов, бипи, мипи, джипи - всичко е на Христо Иванов. През тези ен джи о-та той рекетира страната ", съобщи Пеевски.

Христо Иванов съобщи от своя страна, че не могат да си разрешат да тласнат страната към избори.

По думите му диалогът би трябвало да бъде с ГЕРБ и на база на това, което ПП-ДБ са предложили в меморандума за ръководство след ротацията. Той беше безапелационен, че би трябвало да има ясна сделка по какъв начин се носи политическа отговорност за кадровите решения.

Според него Пеевски приема мъчително, че цялостният надзор, който до момента е считал, че му се дължи, към този момент не може да продължи.

Свикнал е със 100%, добре му е със 100%, счита, че могат да имат 2/3 с ГЕРБ, без да носи отговорност, уточни Иванов.

" Не приема, това, което сме предложили и счита, че с подобен шантаж ще ни предложи да се откажем и да отидем на избори ", аргументира се той.

И в добавка: " Другото, което го тормози е това, което се случва с проблема Нотариуса, само че това е единствено моя интерпретация ".
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР