Всички студенти, за които се твърди, че са записани по

...
Всички студенти, за които се твърди, че са записани по
Коментари Харесай

Ваньо Митев се оправда за чуждите студенти в МУ

Всички студенти, за които се твърди, че са записани по втория метод в Медицинския университет в София, са първи курс. Това съобщи някогашният ректор на висшето учебно заведение акад. Ваньо Митев. Така той изясни, че сходен проблем не е имало по негово време.

Въпреки това Митев е обвинен по това следствие - полицията запечата кабинетите на ръководители и административни чиновници на Медицинския университет в София на 19 януари. Акцията на спецпрокуратурата, ДАНС и ГДБОП бе против проведена незаконна група, правила нерегламентиран банкет на задгранични студенти.

Твърди се, че жители на страни

отвън Европейски Съюз са одобрявани "проформа ", с цел да стартират по-късно работа в напълно други сфери и по-късно да аплайват за поданство - без нито ден в университета. Проверяват се студенти, преподаватели и администрация.

В момента против Митев се води и друго дело за занемареност.

Като негов очевидец участва и шефът на компанията медиатор, набирала непознатите студенти, за които се твърди, че са плащали по 50 000 евро, с цел да бъдат признати. Анастас Циканделов, жена му и синът им са измежду обвинените за нерегламентираното записване на студенти. Той е и индивидът, за който от прокуратурата обясниха, че е отправял закани.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР