Всички спечелили от билетите и игрите са напълно реални лица.

...
Всички спечелили от билетите и игрите са напълно реални лица.
Коментари Харесай

Националната лотария обяви, че всички спечелили са реални лица

Всички спечелили от билетите и игрите са изцяло действителни лица. Това е най-проверяваната тематика през годините и при инспекциите не са установени никакви нередности.
Това се споделя в публична позиция на „ Ню Геймс “ АД разпратена до медиите във връзка медийните изявления и изказванията, че част от спечелилите от Национална лотария лица не съществуват. От компанията показват подготвеност още веднъж да предоставим нужните документи на способените органи, с цел да извършат инспекция и да открият самоличността на участниците и получените от тях облаги за интервала от началото на образуване на игрите до сегашния миг.

От сдружението осведомят, че през днешния ден на уеб страницата им са качени всички търговски доклади на сдружението за интервала 2014-2018 година На същия уебсайт са оповестени и Правилата за образуване и осъществяване на моментните лотарийни игри, одобрени от Държавната комисия по
хазарта (ДКХ).

" Във връзка с непрестанните внушения за неплатени държавни такси още веднъж заявяваме, че нашата компания е изплатила всичко дължимо по закон. Оказваме цялостно подпомагане на българските институции в осъществяваните от тях инспекции за определяне на истината. ", написа още в позицията на лотарийната компания.

От сдружението изясняват още, че: " На гърба на всеки билет на Национална
лотария ясно са посочени изискванията за осъществяване на играта, типа, размера и метода на погашение на облагите. Билетите се печатат в една от най-големите печатници в света – американската компания „ Scientific Games International “. Именно печатниците дават отговор за разпределението на облагите, разказани на гърба на билетите. Ние не разполагаме с информация каква сума има в съответния билет при идването му в България и дали е печеливш или не. "


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР