Всички сме ги виждали на плажа - в страхотна форма,

...
Всички сме ги виждали на плажа - в страхотна форма,
Коментари Харесай

Да надскочиш себе си. В тренировките, в любовта и в здравословния режим

Всички сме ги виждали на плажа - в страхотна форма, само че без да наподобяват като типичните батки от фитнеса; с огромни мускули, само че без анаболната подутост на класическия бодибилдър.

С телата с пропорциите на Давид от Флоренция, те са преносими, свежи и най-много здрави.

Най-вероятно тези хора са загърбили класическия фитнес и са разкрили CrossFit тренировките - също както от ден на ден спортуващи по целия свят.
 Снимка 505546

За тези, които са пропуснали, CrossFit е специфична методика за трениране, основана преди 20 години.

Тя комбинира гимнастиката, калистениката и някои типичен извършения с тежести, като прибавя към тях интензитет, който наподобява смъртоносен, даже и за по-активните от нас.

Днес по света има повече от 15 000 зали за CrossFit. У нас те все по-често са част от огромните градове.
 Снимка 505547

И въпреки много да се заседяхме през 2020 година, запознахме се и с тези двама " кросфитъри ", които същински ни стимулират и надъхат да се погрижим за себе си - тъкмо преди коледното преяждане.

Силвия и Румен Хаджитоневи са на 33 години. Запознават се точно в зала за CrossFit. Тя е била асистент треньор, а той - управител в IT компания, решил да се завърне към дейното спортуване.

Днес те са родители на малко момиченце, упражняват 6 дни в седмицата, а дейното спортуване прелива в участия в CrossFit надпревари.
 Снимка 505545

Съвсем неотдавна Силвия се класира в челната петица в групата за напреднали спортисти в Bulgaria Fittest 2020, до момента в който Румен бе в съдийския състав на надпреварата.

И в случай че има някой, който може да те извади от апатията и обездвижването на пандемията, това несъмнено са те двамата.

Цялото изявление със Силвия и Румен Хаджитоневи може да прочете на mybody.bg
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР