Всички сме чували за предсказанията на Нострадамус на Балканите -

...
Всички сме чували за предсказанията на Нострадамус на Балканите -
Коментари Харесай

Неизпълнените предсказания на Нострадамус на Балканите

Всички сме чували за предсказанията на Нострадамус на Балканите - Баба Ванга. Точността им се равнява на към 85%, само че въпреки всичко има обстановки, в които не е познавала. Какво ни чака през идващите години и какво не се е изпълнило, ще разгледаме в идващите редове.

Баба Ванга към момента има доста правилни почитатели, които всяка година чакат да видят кои от нейните предсказания ще се осъществен. Тя постоянно е наричана Нострадамус на Балканите поради великите си предсказания. 

Произходът на нейната заложба

Ванга израства във плантация и ослепява по време на прашна стихия, когато е на 12 години. Твърди, че това е моментът, в който е получила подарък от Бога да вижда в бъдещето. Според baba-vanga.com тя стартира да демонстрира необичайно държание към 18-годишна възраст. Тя напуща дома за слепи, където прекарва тийнейджърските си години, и се връща да живее със фамилията си в днешна Северна Македония. Започва да има видения и странни сънища и да приказва с мъртвите.

Тя умира през 1996 година на 75-годишна възраст, само че по това време към този момент е направила доста далечни предсказания за бъдещето.

През 50-те години на предишния век тя прави предсказване, което като че ли предвещава климатичните промени и опустошителното цунами, което се случи в Индийския океан на 26 декември 2004 година

Неизпълнени предсказания на Баба Ванга

Финал на Световната купа 1994

През 1994 година тя твърди, че финалът на Световната купа ще се играе от два тима с имена, започващи с буквата Б. Тя е права за Бразилия, само че другият тим е Италия. Може би се е надявала България да стигне до финала!

Ядрена война

Тя предсказа, че сред 2010 година и 2014 година ще има нуклеарна война, само че това сигурно не се случи!

Унищожаването на Европа

Доста трагично знамение, което по този начин и не се сбъдна, беше изказванието ѝ, че Европа ще престане да съществува през 2016 година

44-ият и финален президент на Съединени американски щати

Твърди се, че Ванга вярно е предсказала, че 44-ият президент на Съединени американски щати ще бъде афроамериканец, само че също по този начин твърди, че този човек ще бъде последният президент! Някои изтълкуваха това предсказване като завършек на сериозната политика в Съединени американски щати, като президентския пост ще бъде ангажиран от известни персони. За благополучие, Кание 2020 не се получи..

Какво е предсказала за бъдещето Баба Ванга?

Оръжия, свързани с изменението на климата

Баба Ванга сподели, че през 2066 година Съединени американски щати ще пуснат оръжие за битка с климатичните промени в следения от мюсюлманите Рим.

Пътуване във времето

Накрая, през 2304 година, Баба Ванга споделя, че хората ще открият пътуването във времето.

Много от нейните предсказания наподобяват прекомерно крайни и необикновени. Някои даже могат да слагат под подозрение валидността на предсказанията ѝ, защото тя е умряла преди повече от 25 години, само че наподобява, че гадателското ѝ завещание продължава да се появява на първите страници на вестниците всяка година.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР