Всички сме чували, че закуската е най-важното хранене за деня,

...
Всички сме чували, че закуската е най-важното хранене за деня,
Коментари Харесай

Какво хапват на закуска 8 от най-успелите хора в света

Всички сме чували, че закуската е най-важното хранене за деня, само че с десетките задължения и проекти доста от нас постоянно я пропущат. За разлика от множеството супер съумели хора, които безусловно постоянно хапват, когато станат от сън. Списание Time споделя за другите типове закуски на богатите и известните.

Милиардерът Уорън Бъфет да вземем за пример е прочут с нездравословните си хранителни привички. Той закусва всяка заран, само че не с какво да е, а с хамбургери от McDonald`s.

За разлика от него телевизионният магнат Опра Уинфри се старае да се храни и вярно и заран хапва яйце, препечена филийка (Опра е споделяла, че обожава самун и не може без него), късче авокадо и чай.

Бившата първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама водеше дейна акция за по-здравословно хранене на американците, а самата тя закусва бъркани яйца, наденичка и грейпфрут.

Бионсе би трябвало да се поддържа енергична за отговорностите си като майка и изпълнителка, по тази причина стартира деня си с бъркани яйца, зеленчуково смути или овесени ядки с нискомаслено мляко.

Милиардерът Марк Кюбан пък закусва с две пълнозърнести бисквити и чаша кафе.

Основателката на Huffington Post Ариана Хъфингтън пък се зарежда с по две чаши кафе заран, като си хапва и пресни плодове.

Актрисата Ема Уотсън е доста заета, само че също постоянно намира време за закуска. При това много богата - яйца, гуакамоле, салца.

Дизайнерът Карл Лагерфелд избира заран да пие протеинов шейк, само че не се лимитира единствено с един.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР