Всички сме чували, че шоколадът в малки количества е полезен

...
Всички сме чували, че шоколадът в малки количества е полезен
Коментари Харесай

Какво става с тялото ни, ако ядем шоколад всеки ден

Всички сме чували, че шоколадът в дребни количества е потребен за тялото ни. Това важи най-много за натуралния шоколад с високо наличие на какао, млечните шоколади съдържат доста повече мляко и захар, което не носи изгоди за организма ни.  
Най-полезни са шоколадите, които съдържат над 70% какао, те работят отлично на кръвоносните съдове, съдържат доста антиоксиданти и имат своите изгоди за нервната система. Доказано е, че дребните количества шоколад работят удобно при дамите и Постановление на Министерски съвет, който минава по-леко и безболезнено.
 7 изгоди от яденето на шоколад 7 изгоди от яденето на шоколад
Шоколадът несъмнено е обичаната храна на в действителност доста хора. Той е много калоричен, само че това никога не значи, че е нездравословен....
Какво става с тялото ни обаче, в случай че ядем шоколад всеки ден?
Трябва да знаем, че с изключение на потребни субстанции, шоколадът съдържа и трансмазнини, които в огромни количества са нездравословни за здравето. Освен това е същинска калорийна бомба, която може да ви попречи да достигнете мечтаното тегло и да забави резултатите от диетата или режима, който сте решили да спазвате.
Освен това когато хапваме шоколад, с цел да заситим глада си, вършим по този начин, че одобряваме огромно количество калории, които обаче ни държат сити доста малко време. Затова съществува риск от преяждане и качване на килограми, тъй като скоро откакто сме хапнали шоколад, ще си вземем още нещо, с цел да заситим глада си.
Трябва и да запомните, че 100 грама черен шоколад съдържат над 500 калории. Това замества едно цяло пълноценно хранене за деня, което може да ви засити за часове напред, а от шоколадът бързо ще огладнеете.
 По какъв брой чаши кафе дневно можем да пием? По какъв брой чаши кафе дневно можем да пием?
Кафето е обичаната напитка на мнозина и е нещо, без което не можем, изключително заран и следобяд, когато се усещаме най-уморени. Много хо...
Въпреки това, можем да си позволим по едно-две късчета черен шоколад всеки ден, в случай че любовта ни към него е толкоз огромна, че не можем да я сменяем с нищо друго!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР