Всички сме били в тази ситуация - на теория си

...
Всички сме били в тази ситуация - на теория си
Коментари Харесай

Как да се снимаме: Вижте съветите на най-успешните инфлуенсъри

Всички сме били в тази обстановка - на доктрина си представяме кадър а ла Кайли Дженър, само че на процедура се получава по-скоро нещо в жанр “немски екскурзиант на почивка ”. Добрият Instagram пост има много съставни елементи – от ъгъла на камерата до позата и верния декор, написа каналът на Ралица Петровa във vbox7. Ето по какъв начин някой от най-успешните български инфлуенсъри снимат ефектни фрагменти:

Биляна Лазарова (@b_lyanish) – Дръж камерата под равнището на очите

Поп-фолк певицата Биляна Лазарова знае едно от най-важните правила за основаването на красиви фотоси - фотографът би трябвало да е застанал една концепция по-ниско теб. Така освен хваща лицето ти от удобен ъгъл, само че и ти придава мегауверено лъчение (тъй като ти седиш по-високо), което е добре даже за тези от нас, които не са музикални звезди.

Поли Недкова (@pollynedkova) – Хваната в крачка

Нищо не те кара да изглеждаш като модел, сниман от папараци, както фрагментите вид “хванат в крачка ” – и актрисата и влогър Поли Недкова схваща това. Трикът при тези фотоси още веднъж е фотографът да е приклекнал малко по-ниско от теб – по този начин хем ще улови цялото ти тяло, хем краката ти ще наподобяват тооолкова дълги (за информация: фотоси те на Поли).

Изабел (@izieqka) – Позирай с леко наклонена глава

Слънчевата влогърка Изи постоянно се снима с взор встрани и леко наклонена глава – поза, която е бърз и елементарен метод да изглеждаме по-естествено пред камера. Важно е обаче да не прекаляваме с нея. Ако наведем лице прекомерно мощно, резултатът може да стане по-скоро все едно ни боли рамото.

Мария Андреева (@marie.andreeva) – Правилният декор е значим

Instagram профилът на влогърката Мария Андреева  изглежда като същинско произведение на изкуството. Причината? Инфлуенсърката рядко прибягва до положителното остаряло селфи в огледалото (спокойно, всички сме го правили!). Вместо това, тя се снима пред разнообразни местоположения с разнородни цветове и атмосфера. Добрата вест е, че не е нужно да търсим някое екзотично място – задоволително е, да вземем за пример, просто да намерим красива постройка в пастелен звук.

Диона (@diona_alpha) – Използвай ситуацията

Хип хоп певицата Диона знае по какъв начин да употребява ситуацията, в която се намира, с цел да сътвори съвършения кадър – да вземем за пример, като се облегне на хубав парапет от ковано желязо, вместо просто да стои сковано до него. Този метод е елементарен метод да създадем фотоси те си по-разчупени и да избегнем риска от поза вид “първокласник, който е бил осъден в ъгъла ”.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР