Всички скочиха на Преслава, след като си оперира носа, но

...
Всички скочиха на Преслава, след като си оперира носа, но
Коментари Харесай

Ад в поп-фолка: Есил Дюран с тотална промяна СНИМКИ



Всички скочиха на Преслава, откакто си оперира носа, само че никой не видя каква фрапантна смяна е настъпила при 50-годишната й колежка Есил Дюран.

Най-вероятно никой не е обърнал внимание, защото Есил от дълго време не е измежду настоящите имена в сектора, не върви по участия, а в обществените мрежи я следват относително малко хора. Певицата обаче не си губи времето и се грижи за своята осанка. Уви, колкото да я познахме след последните пластични интервенции.

 Свързано изображение

Есил от години поддържа тонус с усърдни тренировки в своята фитнес зала, която се намира в дома й. Затова е толкоз стегната и слаба, въпреки да е на прага на своите 50 години. Явно обаче е обожател на пластичната хирургия, защото през годините толкоз се промени, че няма нищо общо с времето, когато прохождаше на огромната сцена.

Специалисти издават, че Есил е пристрастена към ботокса и постоянно прибягвала до него. Благодарение на него лицето й изглеждало толкоз свежо, само че пък честата му приложимост най-после дава противоположния резултат и кожата стартира да се свлича.

Има и други изказвания, че смяната на Есил не се дължи толкоз на пластики, колкото и на невъздържание с фотошопа. Има подозрения, че чалгарката пипа фотосите си и прекалява в обработката, което я обезличава, написа Блиц.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР