Всички решения на управляващите в енергетиката са във вреда на

...
Всички решения на управляващите в енергетиката са във вреда на
Коментари Харесай

Да се определят енергийно бедните и да получат компенсации

" Всички решения на ръководещите в енергетиката са във щета на България. Продажбата на двата реактора на " Белене ", закриване на въглищните централи, преустановяване дерогацията на рафинерията, изпращането на семействата на свободния пазар водят до енергийна неустановеност, по-малко доходи в бюджета, повишение на цените и обедняване на българите. " Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Плевен, където поддържа претендента за кмет Ева Маринова и листата на социалистите с общински съветници. На закриването на локалната акция участва и националният представител от региона проф. Румен Гечев.
По думите на Нинова, в това време не се подхващат никакви ограничения за стабилизиране на стопанската система и повишение на приходите в случай, че растежът на Брутният вътрешен продукт ще бъде по-малък от планувания, а данъчните и осигурителните отговорности на хората ще се вдигнат.
" Сглобката " не дава никакви планове по какъв начин ще се отрази всичко това на живота, цените и покупателната дарба на жителите. Спешно би трябвало да се дефинира кой е енергийно безпаричен. Трябва да се плануват обезщетения за тези хора. В момента 20% от популацията живеят под прага на бедността. Този % ще се усили вследствие на нездравословните решения на ГЕРБ, Движение за права и свободи и ПП-ДБ. Няма никаква мисъл за хората. Управляващите се движат единствено от частни ползи и борби на лобита. Освен това са и юридически необразовани. Всеки ден вършат корекция на поправката в законите. Нашите специалисти обобщиха, че сега бранш " Енергетика " е залегнал в 31 закона. И нито един с един не е обвързван. Това е безумство. Такъв безпорядък не е било в никакъв случай ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР