Всички работим усилено в 11 ч., защото следва обедната почивка.

...
Всички работим усилено в 11 ч., защото следва обедната почивка.
Коментари Харесай

Най-доброто време за обедна почивка

Всички работим интензивно в 11 ч., тъй като следва обедната отмора. Това обаче не е вярно, написа „ Дейли мейл ”. Час преди обед е съвършеното време за къса работна пауза, потвърдиха учените от Университета Оксфорд. Те сътвориха формула, която дефинира най-важните и наложителни условия, за обезпечаване на сполучливо презареждане в работно време.

Изчисленията им потвърждават, че с цел да си отдъхнат уместно, чиновниците би трябвало да изпият на мира чаша кафе, 1 час преди обяд. Важно е това да се случи  в добре осветено помещение или на открито, в лятна градина. До обонянието им би трябвало да доближава мощен, прелестен мирис. От значение е също и подобаващият музикален декор. От творба на Пучини до осъществяване на Мериан Фейтфул – най-подходящи за интервала на релаксация са песните на реализатори с невисок, пресипнал глас.

Неделим съставен елемент от формулата за съвършена отмора е и приятната компания. Общуването с отзивчиви сътрудници зарежда позитивно и прави индивида по-работоспособен през останалата част от деня.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР