Всички приехме възторжено ободряващата новина, че Сара Джесика Паркър отново

...
Всички приехме възторжено ободряващата новина, че Сара Джесика Паркър отново
Коментари Харесай

Поредно разочарование: още един главен герой отпада от продължението на „Сексът и градът“

Всички приехме възторжено ободряващата вест, че Сара Джесика Паркър още веднъж влиза в страхотните обувки на Кари Брадшоу, тъй като обичаният „ Сексът и градът “ се завръща с нови епизоди по HBO Max . През пролетта на тази година ще стартират фотосите на на новите епизоди на "Сексът и градът " след 17-годишно спиране.

Признаваме си, че останахме надълбоко разочаровани от обстоятелството, че. Американски медии допускат, че една от аргументите за това може да е омраза сред актрисата и Сара Джесика Паркър.

И в случай че това не стига, с цел да скапе настроението на всеки почитател, с тъга ви оповестяваме, че ще гледаме "Сексът и градът " и без Тузара.

Преди часове разгласява новината, че 66-годишният Крис Норт нма да взе участие във кино лентата. Напомняме, че любовната сюжетна линия на Кари и така наречен Mr. Big е една от най-емблематичните както за сериала, по този начин и за двете елементи на кино лентата.

В момента артистът е ангажиран с присъединяване в сериала The Equalizer и снимането на два кино лентата - Brooklyn All American и Someday Sometime.

 10 неща, които Кари Брадшоу би споделила, в случай че беше българка  10 неща, които Кари Брадшоу би споделила, в случай че беше българка  10 неща, които Кари Брадшоу би споделила, в случай че беше българка  10 неща, които Кари Брадшоу би споделила, в случай че беше българка
Това не е всичко. Дейвид Айгенбърг, който играе Стив Брейди, мъжът до Синтия Никсън (Миранда Хобс), също няма да взе участие в продължението .

Е, както някои от вас изобретателно подчертаха, че без Саманта "Сексът и градът " ще е просто "Градът ", можем единствено да гадаем какво ще гледаме и без мъжете в живота на основните героини.

Едно е несъмнено - крайният артикул няма да ни остави равнодушни, а ние ще продължим да следим за нови открития, свръзани със снимачния развой, и да ви осведомяваме.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР