Всички потребители на iPhone и Android трябва да бъдат нащрек

...
Всички потребители на iPhone и Android трябва да бъдат нащрек
Коментари Харесай

Потребителите на iPhone и Android обявяват червена тревога този уикенд – пренебрегването на съветите ще струва скъпо

Всички консуматори на iPhone и Android би трябвало да бъдат нащрек този уикенд, специалистите предизвестяват, че може да има внезапно нарастване на измамите с кражба на пари. Предупреждението идва от екипа на EE, който споделя, че чака да види кибер мошеници, които употребяват Деня на майката като метод за печелене. Тъй като милиони от нас изпращат картички, дарове и цветя на близки, е идеалният миг за измамниците да изпращат подправени известия в опит да излъгват хората.

Изглежда, че потребителите в Обединеното кралство би трябвало да внимават за текстови известия, позвънявания и имейли, които допускат, че са пропуснали доставка или би трябвало да кликнат върху връзка, с цел да проследят колет. Това са най-често срещаните измами и могат да бъдат изключително лесни за усвояване в този специфичен интервал от годината.

„ Най-често срещаните измами към Деня на майката са свързани с доставката, защото мнозина възнамеряват да изненадат майките в живота си с дарове като цветя, шоколадови бонбони и шампан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР