Всички ограничителни мерки срещу коронавируса в Република Северна Македония остават

...
Всички ограничителни мерки срещу коронавируса в Република Северна Македония остават
Коментари Харесай

Северна Македония изчаква до понеделник дали да облекчи мерките срещу COVID

Всички ограничаващи ограничения против ковид в Република Северна Македония остават без смяна, а облекчаването им ще зависи от наклонността в новите случаи в неделя и понеделник, заяви МИА.

Това е рекомендацията, до която са достигнали участниците в среща сред министерството на опазването на здравето и комисията по инфекциозни болести в събота, отдадена на опцията за разхлабване на рестриктивните мерки, наложени за попречване на разпространяването на болестта.

На среща, планувана за понеделник, комисията по инфекциозните болести ще направи обзор на наклонността в новите случаи на ковид през последните два дни и на тази основа ще даде рекомендации към държавното управление за по-нататъшните дейности във връзка с ограниченията.

Министерството на здравеопазването приканва жителите да съблюдават поредно ограниченията против ковид и да не престават да се преценяват със възбраната за събиране на групи от повече от двама души, да съблюдават отдалеченост от най-малко два метра от останалите и да носят защитна маска на публични места. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР