Всички обичаме Сексът и градът“ – един от любимите ни

...
Всички обичаме Сексът и градът“ – един от любимите ни
Коментари Харесай

Пет причини да не искаш Кари Брадшоу за приятелка

Всички обичаме „ Сексът и градът “ – един от обичаните ни женски сериали. Разбрахме редица секрети за мъжете и връзките, както и за приятелките, от които сме заобиколени.

Докато в сериала има приятелки за образец, то основната героиня Кари Брадшоу постоянно въплъщава тези девойки, които не желаеме за приятелки. Ето за какво ;)

Разказва тайните ти на всички

Кари ще разгласява в рубриката си даже най-интимните ти секрети, а неловките ти истории ще станат притежание на всички. Кари ще опише тайните ти даже на следващото си гадже, с цел да го впечатли. Имаш ли сходни приятелки?

via GIPHY

Говори единствено за себе си

Такива приятелки сме имали всички, те завладяват времето ни, мислите ни, а тематиките на диалог се въртят единствено към тях. Това не е другар, на който ще можеш да споделиш историите си, тъй като просто няма да успееш да вземеш думата ;)

Прави те съизвършител в ужасни неща

Кари заведе Миранда в църквата, където да проследят Тузара и майка му, макар безапелационната му възбрана. След като станаха за смях, Кари изгони Миранда, с цел да може въпреки всичко да се запознае с майката. И това е просто един от многото образци.

via GIPHY

Драматизира непрекъснато

Всеки неин проблем е нещо огромно, с което би трябвало да се занимават всичките ѝ приятелки. Ще се приказва единствено за това непрекъснато, чак до момента в който се появи идващият проблем.

Изоставя приятелките си поради мъж

Примерите са безчет, а постъпката – неприемлива. Жените също си имаме правила и главното е да не изоставяме приятелките си поради мъж ;) 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР